0
Your Cart

VALO

Collection VALO – the play of light

LIGHT – the energy of life

The majority of the organisms on our planet depends directly or indirectly on light to obtain nutrients. Many animals explore the surroundings relying on vision. To us, humans, light also awakes our need for esthetics.

From dawn to dusk hues shift and morph together and interact with matter, creating unique traces of the world.


Ultraviolettisäteily tunnetaan auringonpolttaman aiheuttavana tekijänä. Toisin, kuin me ihmiset, hyönteiset näkevät UV-valoa ja sen avulla löytävät kukkia. Tässä kuvassa valkovuokko on kuvattu erityisellä kameralla, objektiivilla ja filterilla, niin että vain UV-valo pääsee sensoriin mutta näkyvä valo ei.

Luonnon luoma sähkö on kaunista mutta myös pelottavaa. Kun pilvet suivaantuvat ja myrsky iskee, kohta tulee salamoitakin. Niiden energia valaisee koko taivaan ja luo kauniin maiseman violetissa. Suomessa ukkosmyrskyt eivät ole yhtä yleisiä, kuin Etelä-Euroopassa.

Mennään yhdessä seikkailuun satumaailmaan. Metsä on salaperäistä, ehkä myös vaarallista. Auringon säde värittää maan kultaiseksi ja tuo iloa ja toivoa.

Eräänä kesäaamuna olin kävelemässä lähimetsikössä. Auringonsäteen halasivat raikkaan lehden, joka iloisesti otti vastaan lämpöä ja energiaa. Luonto antaa meidän rentoutua, vähentää stressiä ja tuo rauhaa elämäämme.

Laskeva aurinko säteilee ja värittää kaiken kultaisilla sävyillä. Kesän kukat ottavat vastaan sitä iloisesti.

Abstrakti taide tarjoaa jotain erityistä jokaiselle. Mitä te näette tässä teoksessa, jossa keltainen ja liila punovat yhteen?

Romantiikka mahtuu jokaiseen sydämeen. Jokainen meistä tarvitsee sitä oikeaa elämänkumppania. Draamaa, intohimoa, kyyneleitä, riitoja – ne kaikki ovat osa rakkautta, maailman kaunein tunne. Romantiikka mahtuu jokaiseen sydämeen. Jokainen meistä tarvitsee sitä oikeaa e lämänkumppania. Draamaa, intohimoa, kyyneleitä, riitoja – ne kaikki ovat osa rakkautta, maailman kaunein tunne.