0
Your Cart

Instagram-julkaisujen varmuuskopiot

Instagram tilini lukittiin kuulemma epäillyttävän toiminnan vuoksi. Aiemmin komenttejani on poistettu, koska ne rikkovat säännöt?? Videoni poistettiin, koska se rikkoo tekijänoikeudet… Oli pakko alkaa tehdä varmuuskopioita, jos Instagram-tili häviää. 

Ja koska minulla on lukuisia ihania seurattavia, haluasin säilyä yhteyden. Joten, aloitan blogin kirjoittamisen. Ensin teen varmuuskopioita, ja sitten kirjoitan uusia julkaisuja.

Tämän myötä oivalsin, miten erilaisia somekanavat ovat. Blogiin kuuluu pidempi informoiva sisältö. Minulla on paljon videoita, ja tarvitsen niille sopiva alusta. Vertailin vaihtoehtoja. Vimeo olisi mahtavaa, mutta sen kuukausihinta on toistaiseksi liian korkea. Joten, YouTube on valitsemani alusta. Kuitenkin liian lyhyet videot, esim. reelsit, eivät ehkä sovi YouTubeen. Täytyy miettiä. Mutta ensin postaukset, sitten videot.